„Musicie być silni miłością, która wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, wszystko przetrzyma, tą miłością, która nigdy nie zawiedzie”. – Jan Paweł II

Dnia 2.09.2023r. dzięki inicjatywie Państwa młodych- Faustyny i Michała Murzyn nasza Fundacja miała możliwość przeprowadzić kwestę na rzecz powstającego hospicjum stacjonarnego w Wiśniowej w Parafii pw. św. Jakuba Apostoła w Raciechowicach podczas ich ślubu.

Kwota jaką udało się uzbierać to aż 1710 zł ❤

Z całego serca dziękujemy Państwu młodym za ten piękny gest i życzymy, aby Wasza miłość była mocnym fundamentem do tworzenia domu pełnego miłości i zrozumienia, a sam Bóg był architektem Waszego wspólnego życia. Dziękujemy, także wszystkim darczyńcom, którzy przyczynili się do powstawania tu na ziemi w Wiśniowej miejsca, gdzie schorowane osoby, znajdą miłość, spokój i zrozumienie. Nawiązując do życzeń dla Państwa młodych, również każdy z nas dokładając cegiełkę buduje wspólnie z nami fundamenty tego cudownego miejsca.

_____________________________________________

Dziękujemy Panu Marcinowi Irzykowi za pomoc w przygotowaniu prezentu dla Państwa młodych ❤