鈽 W dniu wczorajszym kwestowali艣my w Bysinie w ramach II edycji akcji 饾悘饾惃饾惀饾悮 饾惂饾悮饾悵饾惓饾悽饾悶饾悽 饾悵饾惀饾悮 饾悺饾惃饾惉饾惄饾悽饾悳饾悾饾惍饾惁.

Dzi臋kujemy parafianom Parafii Naj艣wi臋tszego Serca Pana Jezusa w Bysinie, bo to w艂a艣nie dzi臋ki Wam uda艂o si臋 uzbiera膰 饾煉 饾煈饾煐饾煐 z艂 鉂Ta cegie艂ka wiele dla nas znaczy.

馃帠锔 S艂owa uznania kierujemy do Zesp贸艂 Plac贸wek O艣wiatowych w Bysinie wraz z Dyrekcj膮 oraz Pani Kingi Kocan za zorganizowanie grupy wolontariuszy, kt贸rzy wsp贸lnie z nami kwestowali w t臋 pi臋kn膮 niedziel臋 i przygotowali pi臋kne kwiaty馃尰 Wdzi臋czni jeste艣my r贸wnie偶 ks. Proboszczowi Piotrowi Piekarczykowi oraz ks. Kanonikowi Janowi Borz臋ckiemu za wsparcie naszej akcji. A ponadto dzi臋kujemy naszym wspania艂ym piel臋gniarkom Lucyna Holuj i Dorota Cyrek za pomoc w organizacji kwesty i codzienne oddanie naszym chorym.馃珎

Dzi臋ki Wam mo偶emy czyni膰 post臋py w budowie tego tak bardzo potrzebnego hospicjum stacjonarnego w Wi艣niowej 馃彥