Czy pasjonujesz się tym, co robi nasza organizacja?
Pomóż nam rozpowszechnić tę informację.

Śledź nas na Facebooku!

Śledź nas na Facebooku , aby zobaczyć nasze historie i dowiedzieć się, czym się zajmujemy, udostępnić znajomym posty, które Cię interesują, i obejrzeć nasze filmy, aby poczuć, czym się zajmujemy. Zaproszenie swoich znajomych do obserwowania nas i komentowanie postów bardzo wiele dla nas znaczy.

Masz 30 minut?

30 min – przeglądnij nasz biuletyn i zobacz jak działamy – jeżeli znajdziesz chwilę żeby wystawić coś od siebie na naszej grupie licytacyjnej będzie nam bardzo miło! Nasza grupa licytacyjna czeka na Twoje ulubione kosmetyki, akcesoria i dewocjonalia.

Masz kilka wolnych godzin?

Jeśli masz kilka wolnych godzin, opróżnij swoją garderobę i przekaż darowiznę na rzecz skupu ubrań ,,Dobry Skład” pod numerem telefonu 728 485 989, a darmowy Kurier przyjedzie pod Twój dom i zabierze zapakowane ubrania z których zysk zostanie przeznaczony na nasze hospicjum.

Masz jeden dzień?

Jeden dzień – Zorganizuj własne wydarzenie związane ze zbiórką pieniędzy dla Beskidzkiej Fundacji Hospicyjnej. Może to być wszystko, od zbiórki na uroczystości rodzinnej, komunii, ślubie po kwestę na pogrzebie. Skontaktuj się z nami pod numerem tel. 501-123-325, a udzielimy wszelkich informacji i pomożemy w jej zorganizowaniu.

Zostań naszym Ambasadorem!

Ambasadorzy Beskidzkiej Fundacji Hospicyjnej wychodzą i opowiadają o naszym Hospicjum w swoich społecznościach. Jeśli jesteś zorganizowany, pełen entuzjazmu i masz lokalne kontakty w swojej społeczności – może sprawić Ci to wiele radości i satysfakcji!

Pracuj jako wolontariusz

Możesz pracować na wiele różnych sposobów – od kierowcy hospicjum, ogrodnika i dekoratora lub terapeuty uzupełniającego po recepcjonistę. To miejsce stacjonarnej pracy w Wiśniowej, Andrychowie, Kętach lub Tarnowie.

Dołącz do naszego zespołu

Zostań częścią naszych oddanych zespołów w jednym z naszych biur. Zadania są różne, od wolontariuszy administracyjnych i koordynatorów projektów pozyskiwania funduszy, po asystentów projektów i stażystów.

Czy pasjonujesz się tym, co robi nasza organizacja?
Pomóż nam rozpowszechnić tę informację.

Jeśli masz doświadczenie z pierwszej ręki w zakresie opieki u schyłku życia jako opiekun, członek rodziny lub przyjaciel – jako Głos Eksperta możesz pomóc nam ulepszyć nasze usługi i opracować nowe pomysły.

Możesz wybrać sposób, w jaki chcesz wziąć udział – telefonicznie, e-mailem lub podczas spotkań twarzą w twarz. Możesz doradzać innym jak zajmować się drugą osobą, gdzie mogą szukać wsparcia lub możesz wspierać emocjonalnie rodziny i chorych.

Jako Ambasador możesz udać się do lokalnych społeczności i porozmawiać o świadczonej przez nas pomocy.  Jeśli brzmi to zniechęcająco, nie martw się. Dostarczamy zestaw narzędzi do rozmów oraz mnóstwo informacji i statystyk, które pomogą Ci wyjaśnić, kim jesteśmy i co robimy.

Zbudujesz własne lokalne kontakty i zorganizujesz własne rozmowy. Jest to więc rola dla kogoś zorganizowanego i entuzjastycznie nastawionego do Hospicjum.

Formularz zgłoszeniowy: